Politie houdt twee winkeldieven aan in centrum Vlissingen

- Advertentie -

VLISSINGEN – Politieagenten hebben aan het einde van de middag twee winkeldieven aangehouden omdat zij goederen hadden gestolen.

Aan het einde van de middag zag een wijkagent twee bekende winkeldieven lopen in de stad van Vlissingen. Eén van de twee droeg een dikke winterjas, “gezien de huidige buitentemperatuur klopte er iets niet,” aldus de politie op Facebook.

- Advertentie -

De twee bekenden van de politie gingen een winkel in, een agent volgde. Vervolgens bleek dat ze goederen bij zich hadden die van diefstal afkomstig waren.

Vervolgens zijn de twee door de politie aangehouden ter zake van heling. Ook is inmiddels bekend waar de gestolen spullen vandaan komen

- Advertentie -
Vorig artikelBrandweer met spoed uitgerukt voor gaslucht
Volgend artikelWietkwekerij met duizenden planten ontmanteld
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.