Slachtoffer van diefstal scooter geeft dader knietje in gezicht

© Foto: Pixabay (archief)
- Advertentie -

OOST-SOUBURG – Een 35-jarige Oost-Souburgse is donderdagavond 3 augustus op brutale wijze van haar scooter beroofd.

Het slachtoffer werd rond 21.50 uur aan de Grote Abeele door de man beroofd.  Ze werd daarbij mishandeld en liep lichte verwondingen in het gezicht op. Ze wist de man nog een knietje in het gezicht te geven, maar hij ging er alsnog met haar scooter, een zwarte Peugot Fight met kenteken 13-DBK-5, vandoor in de richting van het Koopmansvoetpad.

- Advertentie -

Van de dader is een uitgebreid signalement bekend. Mogelijk is hij door het knietje in zijn gezicht ook nog gewond geraakt. Dat zou bij mensen op kunnen vallen. De dader wordt omschreven als een man van rond de 20 jaar oud, blank, slank, sportief postuur. De man was ongeveer 1.75 meter lang en heeft kort donkerblond haar dat aan de zijkanten opgeschoren is. Verder heeft de man een snor en gezichtsbeharing. Hij sprak accentloos Nederlands en droeg een donkere jas en broek.

- Advertentie -
Vorig artikelKNMI: Pas op voor zware windstoten
Volgend artikelman (34) op dievenpad met stroomstootwapen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.