Archief-foto © 112 Vlissingen & Souburg

KOUDEKERKE – Op de Galgeweg is een 34-jarige man uit Vlissingen opgepakt. Hij had een stroomstootwapen op zak en verschillende goederen die mogelijk door hem gestolen zijn.

Surveillerende agenten kwamen de man op vrijdag 4 augustus rond 1.40 uur tegen. Omdat de man op een vreemd tijdstip in een relatief afgelegen gebied rondloopt besluiten ze hem aan te spreken en te controleren.

Onder de man zijn kleding zien ze een vreemde bobbel. Het blijken twee zadeltasjes te zijn. Daarop wordt de Vlissinger gevraagd ook zijn zakken leeg te maken. De verdachte blijkt daarop een stroomstootwapen op zak te hebben.

Hij is vervolgens aangehouden op verdenking van het overtreden van de wet wapens en munitie en heling. De zadeltasjes zouden wellicht van diefstal afkomstig zijn. De verdachte is meegenomen naar het politiebureau en ingesloten. Het stroomstootwapen en de zadeltasjes zijn in beslag genomen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier