man (34) op dievenpad met stroomstootwapen

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

KOUDEKERKE – Op de Galgeweg is een 34-jarige man uit Vlissingen opgepakt. Hij had een stroomstootwapen op zak en verschillende goederen die mogelijk door hem gestolen zijn.

Surveillerende agenten kwamen de man op vrijdag 4 augustus rond 1.40 uur tegen. Omdat de man op een vreemd tijdstip in een relatief afgelegen gebied rondloopt besluiten ze hem aan te spreken en te controleren.

- Advertentie -

Onder de man zijn kleding zien ze een vreemde bobbel. Het blijken twee zadeltasjes te zijn. Daarop wordt de Vlissinger gevraagd ook zijn zakken leeg te maken. De verdachte blijkt daarop een stroomstootwapen op zak te hebben.

Hij is vervolgens aangehouden op verdenking van het overtreden van de wet wapens en munitie en heling. De zadeltasjes zouden wellicht van diefstal afkomstig zijn. De verdachte is meegenomen naar het politiebureau en ingesloten. Het stroomstootwapen en de zadeltasjes zijn in beslag genomen.

- Advertentie -
Vorig artikelSlachtoffer van diefstal scooter geeft dader knietje in gezicht
Volgend artikelTraumahelikopter voor melding bij HAP Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.