Amfetaminelab in bedrijfsloods Gildeweg Vlissingen

Update om 11.00 uur

Het gespecialiseerde bedrijf dat het lab aan het ruimen is. © Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – In een loods aan de Gildeweg in Vlissingen is vrijdagavond een drugslab ontdekt. Volgens de politie is er nog niemand aangehouden.

De politie liet weten het lab te hebben ontdekt omdat er op het terrein een gestolen auto geparkeerd stond. Deze auto is in beslag genomen en weggesleept, vervolgens werden in de loods drugs gevonden en was er dus een laboratorium.

Volgens een woordvoerder van de politie is er ook een scooter in beslag genomen. Deze stond gestald op het terrein waar het drugslab werd ontdekt.

Specialisten van de Landelijke Faciliteit Ondersteuning Ontmantelen (LFO) zijn ter plekke gekomen. Zij hebben met een gespecialiseerd bedrijf het laboratorium buiten gebruikt gesteld en geruimd.

Vorig artikelTraumahelikopter voor melding bij HAP Vlissingen
Volgend artikelVlam in de pan in Vlissingse woning
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier