Amfetaminelab in bedrijfsloods Gildeweg Vlissingen

Update om 11.00 uur

- Advertentie -

VLISSINGEN – In een loods aan de Gildeweg in Vlissingen is vrijdagavond een drugslab ontdekt. Volgens de politie is er nog niemand aangehouden.

De politie liet weten het lab te hebben ontdekt omdat er op het terrein een gestolen auto geparkeerd stond. Deze auto is in beslag genomen en weggesleept, vervolgens werden in de loods drugs gevonden en was er dus een laboratorium.

- Advertentie -

Volgens een woordvoerder van de politie is er ook een scooter in beslag genomen. Deze stond gestald op het terrein waar het drugslab werd ontdekt.

Specialisten van de Landelijke Faciliteit Ondersteuning Ontmantelen (LFO) zijn ter plekke gekomen. Zij hebben met een gespecialiseerd bedrijf het laboratorium buiten gebruikt gesteld en geruimd.

- Advertentie -
Vorig artikelTraumahelikopter voor melding bij HAP Vlissingen
Volgend artikelVlam in de pan in Vlissingse woning
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.