Vlam in de pan in Vlissingse woning

© Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – In een appartement aan de Bussestraat in Vlissingen is vrijdagavond een brandje uitgebroken.

Om iets voor half tien vrijdagavond is er een klein brandje uitgebroken in een appartement aan de Bussestraat in Vlissingen. Een tankautospuit en een hoogwerker van de Vlissingse brandweer rukten met spoed uit.

Ter plekke bleek het te gaan om een pannetje dat te lang op het vuur stond. Een buurman wist door snel te handelen erger te voorkomen, hij gooide namelijk een blusdeken over het pannetje.

De brandweer heeft na controle het pannetje naar buiten gegooid zodat het kon afkoelen. Er kwam ook een rapid responder voertuig van de ambulancedienst ter plaatse, maar er raakte uiteindelijk niemand gewond.

Vorig artikelAmfetaminelab in bedrijfsloods Gildeweg Vlissingen
Volgend artikelMan uit groep overlastgevers beledigt agent
In 2013 richtte ik 112Vlissingen-Souburg.nl op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen. Daarnaast ben ik als eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en heb ik veel contact met de verschillende partners. Ook schrijf ik nog vaak artikelen en maak ik nog regelmatig nieuwsfoto's.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier