Albert Heijn XL in Vlissingen ontruimd vanwege mogelijke brand

De Albert Hein XL is ontruimd. © Foto: Jesse van Splunder

VLISSINGEN – De Albert Heijn XL aan de Gildeweg in Vlissingen is zojuist ontruimd vanwege een brandmelding. De brandweer is op dit moment ter plaatse.

Om iets over 15.00 uur werd de brandweer opgeroepen voor een brandgerucht bij de supermarkt aan de Gildeweg.

De brandweer ging zojuist het pand binnen. © Foto: Jesse van Splunder

Volgens een getuige werd er omgeroepen dat mensen op last van de brandweer het pand moesten verlaten. De brandweer is de supermarkt binnen gegaan en onderzoekt het pand. Ook is er een hoogwerker van de brandweer ter plaatse.

Brandweerlieden zijn ook op het dak aan het zoeken naar een eventuele brandhaard. Door middel van de hoogwerker zijn zij op het dak gekomen.

Om iets over half vier pakte de brandweer weer in en keerden zij terug naar de kazerne. De Albert Heijn XL is op dit moment weer vrijgegeven. Er is voor zover bekend geen brandhaard of iets dergelijks aangetroffen.

Later meer/volg live berichtgeving op ons Twitter-kanaal @112V_S

Vorig artikelStrandwacht haalt drenkeling uit zee
Volgend artikel50-jarige man beroofd in park nabij Boulevard Vlissingen
In 2013 richtte ik 112Vlissingen-Souburg.nl op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen. Daarnaast ben ik als eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en heb ik veel contact met de verschillende partners. Ook schrijf ik nog vaak artikelen en maak ik nog regelmatig nieuwsfoto's.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier