Albert Heijn XL in Vlissingen ontruimd vanwege mogelijke brand

- Advertentie -

VLISSINGEN – De Albert Heijn XL aan de Gildeweg in Vlissingen is zojuist ontruimd vanwege een brandmelding. De brandweer is op dit moment ter plaatse.

Om iets over 15.00 uur werd de brandweer opgeroepen voor een brandgerucht bij de supermarkt aan de Gildeweg.

- Advertentie -
De brandweer ging zojuist het pand binnen. © Foto: Jesse van Splunder

Volgens een getuige werd er omgeroepen dat mensen op last van de brandweer het pand moesten verlaten. De brandweer is de supermarkt binnen gegaan en onderzoekt het pand. Ook is er een hoogwerker van de brandweer ter plaatse.

Brandweerlieden zijn ook op het dak aan het zoeken naar een eventuele brandhaard. Door middel van de hoogwerker zijn zij op het dak gekomen.

Om iets over half vier pakte de brandweer weer in en keerden zij terug naar de kazerne. De Albert Heijn XL is op dit moment weer vrijgegeven. Er is voor zover bekend geen brandhaard of iets dergelijks aangetroffen.

Later meer/volg live berichtgeving op ons Twitter-kanaal @112V_S

- Advertentie -
Vorig artikelStrandwacht haalt drenkeling uit zee
Volgend artikel50-jarige man beroofd in park nabij Boulevard Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.