50-jarige man beroofd in park nabij Boulevard Vlissingen

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – Twee jongemannen hebben vannacht omstreeks 01.00 uur in het parkje nabij de Boulevard een 50-jarige man onder bedreiging van een wapen beroofd.

Het slachtoffer liep vanaf de Boulevard door het parkje en werd door twee jongens aangesproken. Zij eisten dat hij zijn spullen zou afgeven. Ze dreigden daarbij met een uitschuifbare stok, maar de Vlissinger wilde niets afgeven en de twee daders vluchtten weg.

Het slachtoffer achtervolgde ze en op de Koudekerkseweg zagen surveillerende agenten het drietal rennen. Zij probeerden hen tegen te houden, maar de daders wisten weg te komen. De Vlissinger vertelde wat er gebeurd was. De agenten doorzochten samen met politiebikers en een hondengeleider uitgebreid de directe omgeving, maar ze vonden het tweetal niet meer.

De politie onderzoekt de zaak en vraagt of getuigen zich willen melden en specifiek de voorbijganger die de politie aanwijzingen over de vluchtrichting heeft gegeven. Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844 te melden of anoniem via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000) of via het Politie WhatsApp nummer 06-1220 7006 onder vermelding van zaaknummer 2017 194205.

Vorig artikelAlbert Heijn XL in Vlissingen ontruimd vanwege mogelijke brand
Volgend artikelDuitse politieagenten helpen mee in strijd tegen drugsoverlast
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier