50-jarige man beroofd in park nabij Boulevard Vlissingen

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – Twee jongemannen hebben vannacht omstreeks 01.00 uur in het parkje nabij de Boulevard een 50-jarige man onder bedreiging van een wapen beroofd.

Het slachtoffer liep vanaf de Boulevard door het parkje en werd door twee jongens aangesproken. Zij eisten dat hij zijn spullen zou afgeven. Ze dreigden daarbij met een uitschuifbare stok, maar de Vlissinger wilde niets afgeven en de twee daders vluchtten weg.

- Advertentie -

Het slachtoffer achtervolgde ze en op de Koudekerkseweg zagen surveillerende agenten het drietal rennen. Zij probeerden hen tegen te houden, maar de daders wisten weg te komen. De Vlissinger vertelde wat er gebeurd was. De agenten doorzochten samen met politiebikers en een hondengeleider uitgebreid de directe omgeving, maar ze vonden het tweetal niet meer.

De politie onderzoekt de zaak en vraagt of getuigen zich willen melden en specifiek de voorbijganger die de politie aanwijzingen over de vluchtrichting heeft gegeven. Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844 te melden of anoniem via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000) of via het Politie WhatsApp nummer 06-1220 7006 onder vermelding van zaaknummer 2017 194205.

- Advertentie -
Vorig artikelAlbert Heijn XL in Vlissingen ontruimd vanwege mogelijke brand
Volgend artikelDuitse politieagenten helpen mee in strijd tegen drugsoverlast
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.