Vrouw (56) raakt gewond bij verkeersongeval Sloeweg-Noord

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl

RITTHEM – Een 56-jarige vrouw uit Vlissingen is vrijdagmorgen 18 augustus gewond geraakt bij een eenzijdig verkeersongeval.

Het ongeval gebeurde rond 07.50 uur op de Sloeweg-Noord. De auto is door nog onbekende oorzaak vermoedelijk in een slip geraakt en in de berm tegen bomen tot stilstand gekomen. Het slachtoffer is met onbekend letsel naar een ziekenhuis gebracht. De politie doet verder onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De Sloeweg-Noord is enige tijd afgesloten geweest voor hulpverlening en onderzoek.

Bent u getuige geweest van dit verkeersongeval? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06-1220 7006.

Vorig artikelVermoedelijk gestolen fiets aangetroffen bij Het Kompas Oost-Souburg
Volgend artikelVermoedelijk asbest in plantsoenen Oost-Souburg
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier