Dronken vrouw loopt over A58 Ritthem

OOST-SOUBURG – Agenten hebben vannacht een dronken 30-jarige Middelburgse van de A58 afgehaald. De vrouw liep rond 2.30 uur op de snelweg in de richting van Vlissingen.

De verdachte bleek zwaar onder invloed van alcohol te zijn. Ze kon zich niet legitimeren. Ze blies 2,1 promille, terwijl de limiet 0,8 promille is.

De vrouw is daarom aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Uiteindelijk kreeg ze drie bekeuringen: een voor openbare dronkenschop, een voor het niet kunnen tonen van legitimatie en een voor het lopen op de snelweg. Ze is ingesloten in een cel.

Vorig artikelBromfiets brandt uit bij voetbalvelden V.C. Vlissingen
Volgend artikelDronken motorrijder gaat onderuit in Souburg
In 2013 richtte ik 112Vlissingen-Souburg.nl op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen. Daarnaast ben ik als eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en heb ik veel contact met de verschillende partners. Ook schrijf ik nog vaak artikelen en maak ik nog regelmatig nieuwsfoto's.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier