Dronken motorrijder gaat onderuit in Souburg

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

OOST-SOUBURG – Op de Amstelstraat is een motorrijder gewond geraakt na een eenzijdig ongeval. De man leek onder invloed van alcohol te zijn, maar weigerde een blaastest. Daarop is zijn rijbewijs ingevorderd.

Agenten die zondag 27 augustus rond 1.45 uur bezig waren met het afhandelen van een eenzijdig verkeersongeval op de Lekstraat, een man was daar tegen een paaltje gereden, zagen de verdachte op de motor voorbij komen rijden. De 26-jarige man uit Oostburg reed zonder helm en leek weinig controle over de motor te hebben.

- Advertentie -

Na een paar minuten kregen de dienders een melding van een ongeval in de Amstelstraat. Er werd geen motor of bestuurder meer op straat aangetroffen. Een aantal mensen benaderde de agenten. In hun woning werd een gewonde man aangetroffen. Hij moest voor behandeling aan zijn verwondingen naar het ziekenhuis.

Vermoedelijk gaat het om de bestuurder van de motor. Toen de politie bij de man een blaastest wilde afnemen weigerde hij dit. Hierop is direct zijn rijbewijs ingenomen. De zaak wordt verder onderzocht.

- Advertentie -
Vorig artikelDronken vrouw loopt over A58 Ritthem
Volgend artikelPoolse vrouw (20) uit vaargeul gehaald door Strandwacht
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.