Kebabzaak Smalle Kade gesloten vanwege vondst vuurwapens

- Advertentie -

VLISSINGEN – De kebabzaak aan de Smalle Kade in Vlissingen is gesloten omdat de gemeente de vergunning niet wilde verlengen, dit door de vondst van twee vuurwapens.

In mei van dit jaar vond de politie twee vuurwapens in de horecazaak midden in het centrum van Vlissingen. Volgens een woordvoerder van de politie zijn er destijds niet alleen doorzoekingen gedaan in het pand zelf maar ook in twee woningen. “Er is in het onderzoek één persoon aangehouden,” aldus Mireille Aalders, woordvoerder van de politie.

- Advertentie -

De eigenaar droeg kort na de vondst van de wapens de exploitatievergunning over aan een familielid. Het omzetten van de vergunning zorgde er niet voor dat de gemeente toestemming gaf de zaak weer te mogen openen.

- Advertentie -
Vorig artikelVisserijinspecteurs in gevaar gebracht: bemanning kotter angehouden
Volgend artikelStrandhuisjes bij Dishoek opengebroken
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.