Kebabzaak Smalle Kade gesloten vanwege vondst vuurwapens

De kebabzaak aan de Smalle Kade in Vlissingen ligt er verlaten bij. © Foto: Marijn van de Gruiter

VLISSINGEN – De kebabzaak aan de Smalle Kade in Vlissingen is gesloten omdat de gemeente de vergunning niet wilde verlengen, dit door de vondst van twee vuurwapens.

In mei van dit jaar vond de politie twee vuurwapens in de horecazaak midden in het centrum van Vlissingen. Volgens een woordvoerder van de politie zijn er destijds niet alleen doorzoekingen gedaan in het pand zelf maar ook in twee woningen. “Er is in het onderzoek één persoon aangehouden,” aldus Mireille Aalders, woordvoerder van de politie.

De eigenaar droeg kort na de vondst van de wapens de exploitatievergunning over aan een familielid. Het omzetten van de vergunning zorgde er niet voor dat de gemeente toestemming gaf de zaak weer te mogen openen.

Vorig artikelVisserijinspecteurs in gevaar gebracht: bemanning kotter angehouden
Volgend artikelStrandhuisjes bij Dishoek opengebroken
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier