Strandhuisjes bij Dishoek opengebroken

De strandhuisjes die zijn opengebroken. © Foto: Wijkagenten Veere via Instagram

DISHOEK – Gisteren zijn bij Dishoek enkele strandhuisjes opengebroken, laat de politie via Instagram weten. 

Volgens een woordvoerder van de politie zijn er over de inbraken nog geen aangiftes binnen. “We raden mensen aan om aangifte te doen. Ook zijn we op zoek naar mensen die iets verdachts hebben gezien of gehoord”, aldus politiewoordvoerder Willem-Jan Uytdehage.

Vorig artikelKebabzaak Smalle Kade gesloten vanwege vondst vuurwapens
Volgend artikelGrote brand op vuilnisbelt Vlissingen-Oost
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier