Politie start onderzoek na vondst dode in auto

De plaats waar het slachtoffer is gevonden is afgezet. © Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – De politie is vanmiddag een onderzoek gestart na de vondst van een dode in een auto, dit maakte de politie via Twitter bekend.

De auto met het stoffelijk overschot werd aangetroffen aan de Hermesweg in Vlissingen. De politie kreeg rond 14.30 uur een melding van een stoffelijk overschot in een auto aan de Hermesweg in Vlissingen

Technische recherche heeft sporenonderzoek gedaan. Enige tijd later maakte de politie bekend dat het geen misdrijf betrof.

Cristel Willems, woordvoerder van de politie, liet weten dat de auto met de man er al enkele dagen stond. Volgens de woordvoerster gaat de auto met de man erin naar een speciale ruimte waar deze verder onderzocht worden. De auto werd weggehaald door een bergingsbedrijf.

Vorig artikelGrote brand op vuilnisbelt Vlissingen-Oost
Volgend artikelBrandje in Souburgse tuin snel geblust
In 2013 richtte ik 112Vlissingen-Souburg.nl op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen. Daarnaast ben ik als eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en heb ik veel contact met de verschillende partners. Ook schrijf ik nog vaak artikelen en maak ik nog regelmatig nieuwsfoto's.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier