Politie start onderzoek na vondst dode in auto

- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie is vanmiddag een onderzoek gestart na de vondst van een dode in een auto, dit maakte de politie via Twitter bekend.

De auto met het stoffelijk overschot werd aangetroffen aan de Hermesweg in Vlissingen. De politie kreeg rond 14.30 uur een melding van een stoffelijk overschot in een auto aan de Hermesweg in Vlissingen

- Advertentie -

Technische recherche heeft sporenonderzoek gedaan. Enige tijd later maakte de politie bekend dat het geen misdrijf betrof.

Cristel Willems, woordvoerder van de politie, liet weten dat de auto met de man er al enkele dagen stond. Volgens de woordvoerster gaat de auto met de man erin naar een speciale ruimte waar deze verder onderzocht worden. De auto werd weggehaald door een bergingsbedrijf.

- Advertentie -
Vorig artikelGrote brand op vuilnisbelt Vlissingen-Oost
Volgend artikelBrandje in Souburgse tuin snel geblust
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.