Politie trapt deur in na melding hulpgeroep

- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie heeft vanmiddag een deur ingetrapt van een flatwoning aan de Korenbloemlaan. De bewoner was onwel geraakt.

Rond half twee kwam er een melding van hulpgeroep aan de Korenbloemlaan. Het spoor leidde naar een woning op de bovenste etage van een flat. Omdat de hulpdiensten voor een gesloten deur kwamen te staan, werd deze geforceerd.

- Advertentie -

Binnen troffen de hulpverleners een onwel geraakte man aan, zo meldt een wijkagent op Twitter. Na behandeling werd het slachtoffer met hulp van de brandweer uit Middelburg naar beneden gebracht. Daar stond een ambulance klaar.

Een medewerker van l’Escaut heeft de woning afgesloten.

- Advertentie -
Vorig artikelCode geel voor zware windstoten vannacht en morgen
Volgend artikelBinnenvaartschip in problemen op Westerschelde
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).