Drie mannen breken in bij tuindersbedrijf in Koudekerke

© Foto: Tuindersbedrijf Kesteloo via Facebook

KOUDEKERKE – In de nacht van maandag op dinsdag is in de winkel van Tuindersbedrijf Kesteloo in Koudekerke ingebroken door drie mannen.

De eigenaar schrijft op de Facebook Pagina van het bedrijf: “Vannacht waren er 3 stoere kerels in de winkel die het nodig vonden om in onze winkel in te breken. Ze hebben verschillende producten gestolen.”

De inbraak is gepleegd in de nacht van maandag op dinsdag omstreeks 05.00 uur in de nacht. Volgens Pierre-Ine Mattheussens, woordvoerder van de politie, hebben de daders wat frisdrank, cake en chips meegenomen. De eigenaar van de winkel heeft aangifte gedaan.

“We zijn gestart met een onderzoek, als mensen iets verdachts hebben gezien rond het tijdstip van de inbraak in de omgeving, kunnen zij zich meldingen bij de politie,” aldus de woordvoerster.

© Foto: Tuindersbedrijf Kesteloo

Inmiddels is het bericht ruim 800 keer gedeeld, dit had de eigenaar ook verzocht in het bericht op Facebook. 29 mensen hebben een opmerking geplaatst onder het bericht.

Vorig artikelPolitie schrijft 15 bekeuringen bij verkeerscontroles Vlissingen-Oost
Volgend artikelVijf personen aangehouden na vondst wietkwekerij in flatwoning
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier