Drie mannen breken in bij tuindersbedrijf in Koudekerke

- Advertentie -

KOUDEKERKE – In de nacht van maandag op dinsdag is in de winkel van Tuindersbedrijf Kesteloo in Koudekerke ingebroken door drie mannen.

De eigenaar schrijft op de Facebook Pagina van het bedrijf: “Vannacht waren er 3 stoere kerels in de winkel die het nodig vonden om in onze winkel in te breken. Ze hebben verschillende producten gestolen.”

- Advertentie -

De inbraak is gepleegd in de nacht van maandag op dinsdag omstreeks 05.00 uur in de nacht. Volgens Pierre-Ine Mattheussens, woordvoerder van de politie, hebben de daders wat frisdrank, cake en chips meegenomen. De eigenaar van de winkel heeft aangifte gedaan.

“We zijn gestart met een onderzoek, als mensen iets verdachts hebben gezien rond het tijdstip van de inbraak in de omgeving, kunnen zij zich meldingen bij de politie,” aldus de woordvoerster.

© Foto: Tuindersbedrijf Kesteloo

Inmiddels is het bericht ruim 800 keer gedeeld, dit had de eigenaar ook verzocht in het bericht op Facebook. 29 mensen hebben een opmerking geplaatst onder het bericht.

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie schrijft 15 bekeuringen bij verkeerscontroles Vlissingen-Oost
Volgend artikelVijf personen aangehouden na vondst wietkwekerij in flatwoning
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.