Politie schrijft 15 bekeuringen bij verkeerscontroles Vlissingen-Oost

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

RITTHEM – Agenten van het Haventeam hielden woensdag 13 september een verkeerscontrole in het havengebied van Vlissingen-Oost. In totaal werden er 15 bekeuringen uitgedeeld.

Er werd gecontroleerd op de Ritthemsestraat (Ritthem) en de Europaweg-Noord (Nieuwdorp). De politie schreef acht bekeuringen voor een te hoge snelheid. Ook bleek één bestuurder te rijden zonder rijbewijs. De agenten van het haventeam controleerden ook een auto waarvan de aanhangwagen geen kenteken had, ook werkte de verlichting niet.

- Advertentie -

Andere bekeuringen werden onder andere uitgeschreven voor het niet volgen van de verplichte rijrichting, voor het onjuist bevestigen van een hulpkoppeling van een aanhangwagen, voor het niet-handsfree bellen en voor het seinen naar medeweggebruikers dat er een politiecontrole plaatsvond.

- Advertentie -
Vorig artikelBinnenvaartschip in problemen op Westerschelde
Volgend artikelDrie mannen breken in bij tuindersbedrijf in Koudekerke
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.