Politie schrijft 15 bekeuringen bij verkeerscontroles Vlissingen-Oost

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl

RITTHEM – Agenten van het Haventeam hielden woensdag 13 september een verkeerscontrole in het havengebied van Vlissingen-Oost. In totaal werden er 15 bekeuringen uitgedeeld.

Er werd gecontroleerd op de Ritthemsestraat (Ritthem) en de Europaweg-Noord (Nieuwdorp). De politie schreef acht bekeuringen voor een te hoge snelheid. Ook bleek één bestuurder te rijden zonder rijbewijs. De agenten van het haventeam controleerden ook een auto waarvan de aanhangwagen geen kenteken had, ook werkte de verlichting niet.

Andere bekeuringen werden onder andere uitgeschreven voor het niet volgen van de verplichte rijrichting, voor het onjuist bevestigen van een hulpkoppeling van een aanhangwagen, voor het niet-handsfree bellen en voor het seinen naar medeweggebruikers dat er een politiecontrole plaatsvond.

Vorig artikelBinnenvaartschip in problemen op Westerschelde
Volgend artikelDrie mannen breken in bij tuindersbedrijf in Koudekerke
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier