Motorrijder (33) gewond na botsing met personenauto

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Gisteravond is een 33-jarige Vlissinger gewond geraakt nadat hij in botsing kwam met een personenauto op de President Rooseveltlaan in Vlissingen.

Het slachtoffer, de 33-jarige motorrijder, reed achterop een personenauto die bestuurd werd door een 22-jarige man. De aanrijding vond plaats omstreeks 20.45 uur op de President Rooseveltlaan nabij de afslag naar het Baskensburgplein.

- ADVERTENTIE -

Volgens politiewoordvoerster Mireille Aalders schatte de motorrijder de situatie verkeerd in, deze dacht namelijk dat de auto voor hem links af zou slaan. Dit gebeurde echter niet, een botsing was het gevolg.

Het 33-jarige slachtoffer had na de aanrijding last van zijn arm. Hiervoor werd een ambulanceteam ter plekke gestuurd, echter werd deze doorgestuurd naar een ander incident. Rond 21.15 uur werd de rapid responder met spoed ter plekke gestuurd. Na een uur arriveerde er uiteindelijk toch nog een ambulanceteam met spoed om de gewonde naar het ziekenhuis te brengen.

Zowel de motor van het 33-jarige slachtoffer als de auto van de 22-jarige bestuurder raakten beschadigd door de aanrijding.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier