Motorrijder (33) gewond na botsing met personenauto

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – Gisteravond is een 33-jarige Vlissinger gewond geraakt nadat hij in botsing kwam met een personenauto op de President Rooseveltlaan in Vlissingen.

Het slachtoffer, de 33-jarige motorrijder, reed achterop een personenauto die bestuurd werd door een 22-jarige man. De aanrijding vond plaats omstreeks 20.45 uur op de President Rooseveltlaan nabij de afslag naar het Baskensburgplein.

- Advertentie -

Volgens politiewoordvoerster Mireille Aalders schatte de motorrijder de situatie verkeerd in, deze dacht namelijk dat de auto voor hem links af zou slaan. Dit gebeurde echter niet, een botsing was het gevolg.

Het 33-jarige slachtoffer had na de aanrijding last van zijn arm. Hiervoor werd een ambulanceteam ter plekke gestuurd, echter werd deze doorgestuurd naar een ander incident. Rond 21.15 uur werd de rapid responder met spoed ter plekke gestuurd. Na een uur arriveerde er uiteindelijk toch nog een ambulanceteam met spoed om de gewonde naar het ziekenhuis te brengen.

Zowel de motor van het 33-jarige slachtoffer als de auto van de 22-jarige bestuurder raakten beschadigd door de aanrijding.

- Advertentie -
Vorig artikel20-jarige drugsdealer uit Eindhoven aangehouden na achtervolging
Volgend artikelJongen (16) door het lint na aanhouding Vlissingen
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.