Man beschoten op Singel in Vlissingen, politie doet onderzoek

© Foto: Michel Curi (archief)

VLISSINGEN – De politie doet onderzoek naar een schietpartij die in de nacht van vrijdag 22 september op zaterdag 23 september heeft plaats gevonden aan de Singel. Een nog onbekende man zou daarbij meerdere keren beschoten zijn door een eveneens onbekende dader. De politie werd pas zaterdag in de loop van de dag ingeseind.

Het incident vond plaats aan de achterzijde van het pand van Bakker Tullenaar. De dader zou vanuit de Bosjeslaan aan zijn komen lopen en liep in de richting van de Bloemenlaan. Vervolgens schiet hij ter hoogte van het pand van de bakker meerdere malen op de andere man. Na het incident rent de dader weer weg in de richting van de Bosjeslaan.

Het slachtoffer, die vermoedelijk niet gewond is geraakt, heeft geen contact opgenomen met de politie. Het slachtoffer zou een getinte man zijn, 1.75 meter lang, circa 24 jaar oud. De man droeg donkere kleding en een donkere pet. Van de dader is enkel bekend dat hij donkere kleding droeg en een capuchon op het hoofd.

De politie heeft van de schietpartij enkele sporen veiliggesteld. Ook zijn er verschillende getuigen van het incident gehoord, maar de politie komt graag in contact met het slachtoffer of andere getuigen. Mocht u in de nacht van vrijdag op zaterdag iets verdachts gezien of gehoord hebben aan of in de buurt van de Singel, neem dan contact op met de politie. Dat kan via: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006. Belt u liever anoniem: 0800-7000. U kunt ook een tipformulier invullen.

Vorig artikelJongen (16) door het lint na aanhouding Vlissingen
Volgend artikelRuit gesneuveld, politie zoekt zwarte Porsche Carrera
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier