Ruit gesneuveld, politie zoekt zwarte Porsche Carrera

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

KOUDEKERKE – De politie is op zoek naar de bestuurder van een zwarte Porsche Carrera. De bestuurder zou een ruit hebben vernield.

Aan het einde van de ochtend verstuurde de politie een Burgernetbericht omdat zij opzoek is naar de bestuurder van de zwarte Porsche Carrera. In het kenteken van de auto zaten de volgende letters: GZB.

- Advertentie -

Volgens Cristel Willems, woordvoerder van de politie, was er onenigheid, waarbij een ruit zou zijn gesneuveld, dit gebeurde omstreeks 10.45 uur. De verdachte ging er vervolgens vandoor in de zwarte Porsche.

Volgens andere media zou het voorval hebben plaatsgevonden in Koudekerke. De politie kan dit echter nog niet bevestigen.

- Advertentie -
Vorig artikelMan beschoten op Singel in Vlissingen, politie doet onderzoek
Volgend artikelSlingerende automobiliste hindert politieuto
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.