Ruit gesneuveld, politie zoekt zwarte Porsche Carrera

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl

KOUDEKERKE – De politie is op zoek naar de bestuurder van een zwarte Porsche Carrera. De bestuurder zou een ruit hebben vernield.

Aan het einde van de ochtend verstuurde de politie een Burgernetbericht omdat zij opzoek is naar de bestuurder van de zwarte Porsche Carrera. In het kenteken van de auto zaten de volgende letters: GZB.

Volgens Cristel Willems, woordvoerder van de politie, was er onenigheid, waarbij een ruit zou zijn gesneuveld, dit gebeurde omstreeks 10.45 uur. De verdachte ging er vervolgens vandoor in de zwarte Porsche.

Volgens andere media zou het voorval hebben plaatsgevonden in Koudekerke. De politie kan dit echter nog niet bevestigen.

Vorig artikelMan beschoten op Singel in Vlissingen, politie doet onderzoek
Volgend artikelSlingerende automobiliste hindert politieuto
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier