Auto te water aan Rozengracht Vlissingen

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Vanmiddag om iets over 14.00 uur is een auto te water geraakt aan de Rozengracht in Vlissingen. Eén persoon raakte gewond.

Verschillende brandweereenheden, waaronder het duikteam, spoedde zich naar de locatie van de melding. Ter plaatse zagen de brandweerlieden dat een auto de Schuitvaartgracht was ingereden.

Het voertuig dat te water raakte betrof een taxi waar één passagier in zat, een bejaarde vrouw. De chauffeur was uitgestapt. Omstanders schoten direct te hulp, onder wie medewerkers van de nabijgelegen fysiotherapie. De bejaarde vrouw is in de ambulance gereden voor behandeling.

Een bergingsbedrijf is ter plaatse gekomen om het voertuig uit de gracht te takelen. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Kort na 15.00 uur stonden de politie, het bergingsbedrijf en een medewerker van de brandweer te wachten op een duikteam. Er zouden vier duikers onderweg zijn. De taxi ligt geheel onder water, alleen het dak is vaag zichtbaar.

Vorig artikelBurgemeester Vlissingen sluit drugspand Spuistraat voor 3 maanden
Volgend artikelPolitie houdt controle op Baskensburgplein in Vlissingen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier