Auto te water aan Rozengracht Vlissingen

- Advertentie -

VLISSINGEN – Vanmiddag om iets over 14.00 uur is een auto te water geraakt aan de Rozengracht in Vlissingen. Eén persoon raakte gewond.

Verschillende brandweereenheden, waaronder het duikteam, spoedde zich naar de locatie van de melding. Ter plaatse zagen de brandweerlieden dat een auto de Schuitvaartgracht was ingereden.

- Advertentie -

Het voertuig dat te water raakte betrof een taxi waar één passagier in zat, een bejaarde vrouw. De chauffeur was uitgestapt. Omstanders schoten direct te hulp, onder wie medewerkers van de nabijgelegen fysiotherapie. De bejaarde vrouw is in de ambulance gereden voor behandeling.

Een bergingsbedrijf is ter plaatse gekomen om het voertuig uit de gracht te takelen. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Kort na 15.00 uur stonden de politie, het bergingsbedrijf en een medewerker van de brandweer te wachten op een duikteam. Er zouden vier duikers onderweg zijn. De taxi ligt geheel onder water, alleen het dak is vaag zichtbaar.

- Advertentie -
Vorig artikelBurgemeester Vlissingen sluit drugspand Spuistraat voor 3 maanden
Volgend artikelPolitie houdt controle op Baskensburgplein in Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.