Burgemeester Vlissingen sluit drugspand Spuistraat voor 3 maanden

Archief-foto © 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Burgemeester Van den Tillaar heeft vanmorgen, op advies van de politie, een drugspand aan de Spuistraat in Vlissingen gesloten.

Het pand aan de Spuistraat is voor 3 maanden gesloten nadat er op 2 augustus jl. een hennepkwekerij werd aangetroffen, de kwekerij bestond uit 1.458 planten.

“Het besluit van de burgemeester is genomen op grond van artikel 13b van de Opiumwet. Hennepkwekerijen zijn in het algemeen brandgevaarlijk, leveren vaak overlast op voor de woonomgeving en trekken criminele personen aan. De maatregel moet bijdragen aan de vermindering van de drugscriminaliteit en daarmee aan de vergroting van de veiligheid en leefbaarheid in de samenleving,” aldus een woordvoerder van de gemeente.

Of er al iemand is aangehouden is niet bekend. Volgens de gemeente is het exploiteren van een hennepkwekerij een misdrijf. Het pand werd gesloten op grond van artikel 13B van de Opiumwet.

Zie ook:
Wietkwekerij met duizenden planten ontmanteld (2 augustus 2017)

Vorig artikelSlingerende automobiliste hindert politieuto
Volgend artikelAuto te water aan Rozengracht Vlissingen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier