Politie valt café binnen vanwege drugsactie

© Foto: Wijkagenten Vlissingen via Instagram

VLISSINGEN – De politie heeft zaterdagavond in een café aan de Walstraat onderzoek gedaan naar drugs. De eigenaresse van het café is geboeid afgevoerd.

Rond 22.40 uur vielen zeker tien agenten het café binnen. De ongeveer dertig bezoekers werden onmiddellijk geboeid om te voorkomen dat ze bewijs zouden vernietigen. Vervolgens werd de omgeving met hekken en schermen afgesloten. Er werden enkele tenten geplaatst voor het onderzoek naar de bezoekers. Ze werden hierna één voor één naar buiten gebracht. Op straat werden de klanten gefouilleerd en moesten zich legitimeren. Na het onderzoek mochten ze de plaats van het onderzoek verlaten.

Nadat het café leeg was, werd in aanwezigheid van de officier van justitie onderzoek in het pand gedaan. Hierbij werd ook een speurhond van de politie ingezet. Tevens was er een surveillancehond van de politie aanwezig. De politie heeft diverse spullen, zoals wat hard- en softdrugs en een busje pepperspray, voor verder onderzoek meegenomen.

De eigenaresse van het café is aangehouden. Ze is voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht en ingesloten. Ze wordt zondag verhoord.

Van gemeente Vlissingen waren eveneens enkele opsporingsambtenaren van de inspectie bouwen- en wonen en milieu- en horecatoezicht aanwezig.

Rond 10.00 uur heeft de brandweer, samen met enkele agenten een kluis uit het café gehaald. Deze is op het terrein van het politiebureau in Vlissingen geforceerd. De inhoud va de kluis is onbekend.

Zie ook:
Politie valt pand Walstraat binnen (1 oktober 2017)

Vorig artikelPolitie valt pand in Walstraat binnen
Volgend artikelVrijwillige brandweer Vlissingen organiseert open dag
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier