Vuurwapen in woning, verdachte aangehouden

Archief-foto © Pixabay

VLISSINGEN – De politie arresteerde gisteren een 23-jarige verdachte uit Vlissingen op verdenking van bezit vuurwapen.

De politie beschikte over informatie dat in een woning aan de Singel een vuurwapen zou liggen. Hierop besloten agenten gisteren omstreeks 16.00 uur een onderzoek in te stellen bij het pand aan de Singel.

Agenten doorzochten zaterdag de woning en vond een pistool. Daarvoor werd de verdachte aangehouden.

Vorig artikelVerwarde vrouw uit zee bij Vlissingen gehaald
Volgend artikelWateroverlast zorgt voor problemen bij ADRZ Vlissingen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier