Wateroverlast zorgt voor problemen bij ADRZ Vlissingen

- Advertentie -

VLISSINGEN – Het Admiraal De Ruyterziekenhuis (ADRZ) in Vlissingen kampt met wateroverlast. Hierdoor zijn de operatiekamers niet beschikbaar.

Bij Stichting Buurtzorg, die ook een ruimte huurt in het zelfde pand als het ADRZ aan de Koudekerkseweg in Vlissingen, is van het weekend een lekkage ontstaan in de waterleiding.

- Advertentie -

“Door een gesprongen waterleiding, is de kliniek niet beschikbaar en kunnen patiënten niet worden opgenomen”, zo laat het ziekenhuis via haar website weten.

Het ziekenhuis heeft daarom besloten het operatieprogramma voor maandag in Vlissingen af te gelasten. “De geplande operaties worden zo veel mogelijk, in overleg met de patiënten, verplaatst naar beschikbare andere locaties of naar een andere datum”, aldus een woordvoerder van het ziekenhuis.

- Advertentie -
Vorig artikelVuurwapen in woning, verdachte aangehouden
Volgend artikelKat gered bij woningbrand Sandenburg Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.