Wateroverlast zorgt voor problemen bij ADRZ Vlissingen

VLISSINGEN – Het Admiraal De Ruyterziekenhuis (ADRZ) in Vlissingen kampt met wateroverlast. Hierdoor zijn de operatiekamers niet beschikbaar.

Bij Stichting Buurtzorg, die ook een ruimte huurt in het zelfde pand als het ADRZ aan de Koudekerkseweg in Vlissingen, is van het weekend een lekkage ontstaan in de waterleiding.

“Door een gesprongen waterleiding, is de kliniek niet beschikbaar en kunnen patiënten niet worden opgenomen”, zo laat het ziekenhuis via haar website weten.

Het ziekenhuis heeft daarom besloten het operatieprogramma voor maandag in Vlissingen af te gelasten. “De geplande operaties worden zo veel mogelijk, in overleg met de patiënten, verplaatst naar beschikbare andere locaties of naar een andere datum”, aldus een woordvoerder van het ziekenhuis.

Vorig artikelVuurwapen in woning, verdachte aangehouden
Volgend artikelKat gered bij woningbrand Sandenburg Vlissingen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier