Man ademt rook in tijdens brandje aan Meidoornlaan

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een bewoner van de Meidoornlaan is vanavond behandeld door ambulancepersoneel na een kleine brand. De man had rook ingeademd.

Om 21.47 uur werd de brandweer van de post Olympiaweg naar de Irislaan opgeroepen voor een binnenbrand. Het bleek een schuurtje te betreffen in de achtertuin van een woning aan de nabijgelegen Meidoornlaan.

- Advertentie -

Er was behoorlijk wat rookontwikkeling, maar de brandweer had de vlammen snel onder controle. Volgens een persoon ter plaatse waren vonken van een smeulende vuurkorf in de tuin overgeslagen naar de schuur.

De bewoner met ademhalingsproblemen werd opgevangen door de brandweer en kort daarna overgedragen aan het toegesnelde ambulance-personeel.

- Advertentie -
Vorig artikelSlachtoffer ongeval Nieuwe Vlissingseweg zwaargewond naar Rotterdam
Volgend artikelDrie vermoedelijk gestolen scooters gevonden na tip
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).