Slachtoffer ongeval Nieuwe Vlissingseweg zwaargewond naar Rotterdam

De auto na het ongeval. © Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – De vrouw die vanmiddag betrokken raakte bij een ongeval op de Nieuwe Vlissingseweg is zwaargewond afgevoerd. Dit meldt de politie.

Het ongeval gebeurde omstreeks 12.00 uur nabij de kruising met de President Rooseveltlaan. De vrouw werd vermoedelijk onwel, dit is echter nog niet bevestigd.

- ADVERTENTIE -

Esther Boot, woordvoerster van de politie, laat weten dat de vrouw zwaargewond naar het ziekenhuis in Rotterdam is overgebracht. Omdat de vrouw zwaargewond raakte, heeft de politie het slachtoffer nog niet kunnen horen, legt Boot uit.

De auto kwam tegen een boom tot stilstand na een zwarte personenwagen te hebben geraakt. Volgens de bestuurster van de zwarte personenwagen reed het slachtoffer vanaf de kruising met de President Rooseveltlaan met grote snelheid over de verkeerde weghelft. Dat verklaarde zij tegenover 112 Vlissingen & Souburg. Een medewerker van de autowasstraat op het parkeerterrein van Albert Heijn zou deze versie bevestigd hebben.

Zie ook:
Auto tegen boom Nieuwe Vlissingseweg Vlissingen, één gewonde (13 oktober 2017)

- ADVERTENTIE -