Brandweer haalt kat uit boom aan Hercules Segherslaan

- Advertentie -

VLISSINGEN – De brandweer van de post Stromenweg heeft vanmiddag een kat uit een boom gehaald aan de Hercules Segherslaan.

Het zwarte dier verzette zich luidruchtig tegen zijn redding. Eenmaal beneden zat de kat eerst beduusd op het gras om vervolgens met een flinke aanloop op het balkon van zijn baasje te springen, op de benedenverdieping van een flatgebouw nabij de President Rooseveltlaan.

- Advertentie -

De bewoonster kwam op het gemiauw af, opende de balkondeur en maakte een praatje met de brandweerlieden.

- Advertentie -
Vorig artikelFietster gewond na val met fiets Vlissingen
Volgend artikelPersoon weggevlucht na ongeval met letsel Oost-Souburg
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).