Persoon weggevlucht na ongeval met letsel Oost-Souburg

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

OOST-SOUBURG – Op de Bermweg heeft donderdag een ongeval plaatsgevonden tussen een scooter en een brommer. Eén van de bestuurders is gevlucht.

Omstreeks 22.00 uur gebeurde het ongeval op de Bermweg nabij de kruising met de Wittezeestraat in Oost-Souburg.

- Advertentie -

Bij het ongeval waren een brommer en een snorscooter betrokken. De twee bestuurders van beide voertuigen kwamen ten val. Ook een geparkeerde personenauto liep schade op aan de linke achterzijde.

Eén van de bestuurders koos na het ongeval het hazenpad en liet de andere bestuurder gewond achter. Omstanders ontfermde zich over het slachtoffer en wachtte op een ambulanceteam. Met spoed is de bestuurder naar het ziekenhuis in Goes gebracht.

De politie is een onderzoek gestart om de toedracht van het ongeval te achterhalen. Of de bestuurder die er vandoor ging later nog is aangetroffen, is niet bekend.

- Advertentie -
Vorig artikelBrandweer haalt kat uit boom aan Hercules Segherslaan
Volgend artikelBrommer ongeval Bermweg eerder die avond gestolen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.