Persoon weggevlucht na ongeval met letsel Oost-Souburg

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl

OOST-SOUBURG – Op de Bermweg heeft donderdag een ongeval plaatsgevonden tussen een scooter en een brommer. Eén van de bestuurders is gevlucht.

Omstreeks 22.00 uur gebeurde het ongeval op de Bermweg nabij de kruising met de Wittezeestraat in Oost-Souburg.

Bij het ongeval waren een brommer en een snorscooter betrokken. De twee bestuurders van beide voertuigen kwamen ten val. Ook een geparkeerde personenauto liep schade op aan de linke achterzijde.

Eén van de bestuurders koos na het ongeval het hazenpad en liet de andere bestuurder gewond achter. Omstanders ontfermde zich over het slachtoffer en wachtte op een ambulanceteam. Met spoed is de bestuurder naar het ziekenhuis in Goes gebracht.

De politie is een onderzoek gestart om de toedracht van het ongeval te achterhalen. Of de bestuurder die er vandoor ging later nog is aangetroffen, is niet bekend.

Vorig artikelBrandweer haalt kat uit boom aan Hercules Segherslaan
Volgend artikelBrommer ongeval Bermweg eerder die avond gestolen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier