27-jarige vrouw op gewelddadige wijze beroofd van tas

© Foto: Google Maps

VLISSINGEN – Een 27-jarige vrouw is afgelopen woensdag op gewelddadige wijze van haar tas beroofd. Dit gebeurde op het Bunkerpad tussen Vlissingen en Middelburg.

Het 27-jarige slachtoffer uit Vlissingen reed rond 06.00 uur op haar snorfiets vanaf Vlissingen richting Middelburg. De vrouw was op weg naar haar werk.

Vanuit de richting Jacoba van Beierenweg passeert zij na enkele honderden meters een bruggetje en vervolgens een picknicktafel. Op dat moment stapt er ineens een voor haar onbekende man het fietspad op. Deze man dwingt haar te stoppen en haar tas af te geven. Hierna duwt de man de vrouw van haar snorfiets. Terwijl zij op de grond ligt stompt de straatrover haar enkele malen op haar lichaam. Hierna rent de man weg richting Vlissingen.

Het slachtoffer heeft het signalement van de man onthouden. Ze weet dat gaat om een man van ongeveer 1,80 meter lang met een normaal postuur. Hij spreekt accentloos Nederlands. Op dat moment draagt hij een donkere jas met capuchon. Tijdens de straatroof heeft hij een donkere sjaal voor zijn mond tot over zijn neus getrokken.

Heeft u meer informatie? Bel dan naar 0900-8844. U kunt ook anoniem contact opnemen met de politie, bel dan: 0800-7000.

Vorig artikelBrommer ongeval Bermweg eerder die avond gestolen
Volgend artikelBrandweer verricht meting bij gaslucht in woning Rooie Buurt
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier