Brommer ongeval Bermweg eerder die avond gestolen

- Advertentie -

OOST-SOUBURG – De brommer die gisteravond betrokken raakte bij een ongeval op de Bermweg was eerder op die avond gestolen, dat laat de politie weten.

Omstreeks 22.00 uur kwam de bestuurder van een snorfiets, een 19-jarige Middelburger, ten val. Ook een bestuurder van een brommer kwam ten val, deze ging er na het ongeval te voet vandoor en liet het 19-jarige slachtoffer achter. De twee voertuigen raakten beschadigd, ook een geparkeerde auto liep schade op.

- Advertentie -

Volgens politiewoordvoerder Willem-Jan Uytdehage heeft de politie de brommer in beslag genomen. Deze bleek volgens de rechtmatige eigenaar eerder op de avond te zijn gestolen. “We doen op dit moment onderzoek naar DNA dat misschien op de gestolen brommer is achtergebleven”, aldus de woordvoerder.

Zie ook:
– Persoon weggevlucht na ongeval met letsel Oost-Souburg (20 oktober 2017)

- Advertentie -
Vorig artikelPersoon weggevlucht na ongeval met letsel Oost-Souburg
Volgend artikel27-jarige vrouw op gewelddadige wijze beroofd van tas
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.