Brommer ongeval Bermweg eerder die avond gestolen

© Foto: Google Maps

OOST-SOUBURG – De brommer die gisteravond betrokken raakte bij een ongeval op de Bermweg was eerder op die avond gestolen, dat laat de politie weten.

Omstreeks 22.00 uur kwam de bestuurder van een snorfiets, een 19-jarige Middelburger, ten val. Ook een bestuurder van een brommer kwam ten val, deze ging er na het ongeval te voet vandoor en liet het 19-jarige slachtoffer achter. De twee voertuigen raakten beschadigd, ook een geparkeerde auto liep schade op.

Volgens politiewoordvoerder Willem-Jan Uytdehage heeft de politie de brommer in beslag genomen. Deze bleek volgens de rechtmatige eigenaar eerder op de avond te zijn gestolen. “We doen op dit moment onderzoek naar DNA dat misschien op de gestolen brommer is achtergebleven”, aldus de woordvoerder.

Zie ook:
– Persoon weggevlucht na ongeval met letsel Oost-Souburg (20 oktober 2017)

Vorig artikelPersoon weggevlucht na ongeval met letsel Oost-Souburg
Volgend artikel27-jarige vrouw op gewelddadige wijze beroofd van tas
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier