Brandweer naar Sottegemstraat voor meting

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een bewoner van een huis aan de Sottegemstraat heeft dinsdagavond de brandweer ingeschakeld nadat een alarm in de woning afging.

De man verklaarde de hele dag al hoofdpijn gehad te hebben. Toen het alarm afging, dacht hij aan koolmonoxide. Hij verliet meteen de woning met zijn dochtertje en belde 112. De vrijwillige brandweer van de post Olympiaweg was binnen enkele minuten aanwezig. Uit metingen bleek dat er geen gevaar bestond.

- Advertentie -

Eerder kreeg de redactie van 112 Vlissingen & Souburg een tip dat er iets gebeurde op het Bellamypark. De politie had een deel van het Bellamypark afgezet. Hondengeleiders deden onderzoek. Het betrof een oefening, aldus politiebronnen.

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -
Vorig artikelAfval in brand bij supermarkt Oranjeplein Oost-Souburg
Volgend artikelMan rijdt in sloot Verbrande Hofweg Koudekerke
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).