Man rijdt in sloot Verbrande Hofweg Koudekerke

- Advertentie -

KOUDEKERKE – Een bejaarde man is aan het einde van de middag met zijn auto in de sloot terechtgekomen. Dit gebeurde op de Verbrande Hofweg in Koudekerke.

Om iets over half 5 kwam de melding binnen bij de meldkamer. Deze stuurde direct een ambulance zonder spoed naar de Verbrande Hofweg, nabij Paauwenburg.

- Advertentie -

Toen de hulpdiensten ter plaatse waren, bleek dat een bejaarde man met zijn auto in een droge sloot was gereden. Twee politieagenten en medewerkers van de ambulance hebben de man uit de auto gehaald.

De auto van de bejaarde man in de sloot. © Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg

Ambulancemedewerkers hebben zich over de geschokte man ontfermd, hierna is hij afgevoerd. De oorzaak van het voorval is onbekend.

Even voor het ongeval aan de Verbrande Hofweg kwam een bejaarde vrouw ten val op de hoek van de President Rooseveltlaan en de Salvador Dalistraat in Vlissingen. Twee politie-eenheden reden aan. De agenten besloten een ambulance te laten komen, het slachtoffer is naar het ziekenhuis overgebracht.

- Advertentie -
Vorig artikelBrandweer naar Sottegemstraat voor meting
Volgend artikelPolitie snel aanwezig na brandmelding Julianalaan
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.