Man rijdt in sloot Verbrande Hofweg Koudekerke

© Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg

KOUDEKERKE – Een bejaarde man is aan het einde van de middag met zijn auto in de sloot terechtgekomen. Dit gebeurde op de Verbrande Hofweg in Koudekerke.

Om iets over half 5 kwam de melding binnen bij de meldkamer. Deze stuurde direct een ambulance zonder spoed naar de Verbrande Hofweg, nabij Paauwenburg.

Toen de hulpdiensten ter plaatse waren, bleek dat een bejaarde man met zijn auto in een droge sloot was gereden. Twee politieagenten en medewerkers van de ambulance hebben de man uit de auto gehaald.

De auto van de bejaarde man in de sloot. © Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg

Ambulancemedewerkers hebben zich over de geschokte man ontfermd, hierna is hij afgevoerd. De oorzaak van het voorval is onbekend.

Even voor het ongeval aan de Verbrande Hofweg kwam een bejaarde vrouw ten val op de hoek van de President Rooseveltlaan en de Salvador Dalistraat in Vlissingen. Twee politie-eenheden reden aan. De agenten besloten een ambulance te laten komen, het slachtoffer is naar het ziekenhuis overgebracht.

Vorig artikelBrandweer naar Sottegemstraat voor meting
Volgend artikelPolitie snel aanwezig na brandmelding Julianalaan
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier