Vrouw (53) mishandelt bankmedewerker Vlissingen

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – Vanmiddag is een medewerker van een bank in Vlissingen mishandeld. Een 53-jarige vrouw wierp een mobiel pinapparaat naar de bediende.

De politie kreeg vanmiddag rond 15.00 uur een melding van een mishandeling bij een bank in Vlissingen. Door een goed signalement hadden agenten de vrouw al snel in het vizier, op de Koudekerkseweg zagen politieagenten haar fietsen. Omdat de vrouw ervandoor ging, ontstond er een korte achtervolging. Op de Brouwenaarstraat ter hoogte van de kerk op de hoek met de Singel reden agenten de vrouw klem door het dienstvoertuig op de stoep te parkeren.

- Advertentie -

De 53-jarige verdachte is aangehouden ter zake van mishandeling. Of de bankmedewerker letsel aan het voorval heeft overgehouden, is niet bekend.

- Advertentie -
Vorig artikelTraumahelikopter geannuleerd voor spoedgeval met baby in Paauwenburg
Volgend artikelBrand in woning Dokter Gallandatstraat
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.