Vrouw (53) mishandelt bankmedewerker Vlissingen

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – Vanmiddag is een medewerker van een bank in Vlissingen mishandeld. Een 53-jarige vrouw wierp een mobiel pinapparaat naar de bediende.

De politie kreeg vanmiddag rond 15.00 uur een melding van een mishandeling bij een bank in Vlissingen. Door een goed signalement hadden agenten de vrouw al snel in het vizier, op de Koudekerkseweg zagen politieagenten haar fietsen. Omdat de vrouw ervandoor ging, ontstond er een korte achtervolging. Op de Brouwenaarstraat ter hoogte van de kerk op de hoek met de Singel reden agenten de vrouw klem door het dienstvoertuig op de stoep te parkeren.

De 53-jarige verdachte is aangehouden ter zake van mishandeling. Of de bankmedewerker letsel aan het voorval heeft overgehouden, is niet bekend.

Vorig artikelTraumahelikopter geannuleerd voor spoedgeval met baby in Paauwenburg
Volgend artikelBrand in woning Dokter Gallandatstraat
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier