Oorzaak brand Dokter Gallandatstraat Vlissingen onbekend

De brandweer in overleg bij de studio. © Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – De oorzaak van de felle brand die vorige week dinsdag uitbrak in een studio aan de Dokter Gallandatstraat is nog altijd onbekend.

Vorige week dinsdag om iets voor half twaalf ’s avonds brak er een felle brand uit in één van de studio’s aan de Dokter Gallandatstraat in Vlissingen. In korte tijd brandde de keuken van het pand volledig af. Bij de brand vielen geen gewonden, wel konden omwonenden enkele tijd niet in hun huis. Zij moesten de nacht elders doorbrengen.

Volgens Alwin Don van de politie is er afgelopen week onderzoek gedaan in de studio waar de brand ontstond. Dit werd gedaan door het Team Brandonderzoek van de Veiligheidsregio Zeeland. Omdat er geen duidelijkheid ontstond over de oorzaak, werd ook de politie gevraagd bij te dragen aan het onderzoek. Volgens Don moest meer onderzoek gedaan worden omdat er sprake zou zijn van brandstichting.

De verdenking van brandstichting is door het onderzoek weggenomen. Wat de oorzaak dan wel is, dat weet Don niet. Deze week wordt het onderzoek afgerond. Hierna kan de restauratie van de studio beginnen.

Zie ook:
Brand in woning Dokter Gallandatstraat (7 november 2017)
Nauwkeurig onderzoek naar oorzaak brand Dokter Gallandatstraat (8 november 2017)

Vorig artikelPersonenwagen en scootmobiel in botsing op Stadhuisplein
Volgend artikelRook bij binnenbrand Aldegondestraat Vlissingen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier