Personenwagen en scootmobiel in botsing op Stadhuisplein

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een persoon op een scootmobiel is vanmiddag aangereden door een auto op het Stadhuisplein in Vlissingen.

Rond 16.00 uur reed de personenwagen het gangetje uit tussen de Dokter Gallandatstraat en het Stadhuisplein. Iets verderop raakte de wagen de scootmobiel. De berijdster van de scootmobiel kwam ten val, ze werd na behandeling ter plekke zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

- Advertentie -

Een agent maakte foto’s van de situatie bij het gangetje. Het is verboden op deze plek het Stadhuisplein op te rijden. Een agente reed de scootmobiel van het slachtoffer naar het nabijgelegen Veiligheidshuis.

- Advertentie -
Vorig artikelVrouw onwel door spuitbus van buurman
Volgend artikelOorzaak brand Dokter Gallandatstraat Vlissingen onbekend
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).