Bus op lijn 58 raakt aanhangwagen in Paul Krugerstraat

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een lijnbus van Connexxion heeft vanmiddag lichte schade opgelopen, de bus raakte een geparkeerde aanhangwagen in de Paul Krugerstraat.

Omstreeks 15.30 uur kwam de bus op lijn 58 de Scheldestraat uit en sloeg rechtsaf de Paul Krugerstraat in. Daar raakte het voertuig een naar buiten stekend achterlicht van een geparkeerde aanhangwagen. De aanhangwagen bleek eigendom van een bouwbedrijf dat een nabijgelegen woning renoveert.

- Advertentie -

De bus liep geringe averij op bij de achterdeur. Samen met werknemers van het bouwbedrijf vulde de chauffeur een schadeformulier in. Voor zover bekend zaten er geen passagiers in de lijnbus, die vlakbij het eindstation Sporthal was, aan de Industrieweg.

- Advertentie -
Vorig artikelRook bij binnenbrand Aldegondestraat Vlissingen
Volgend artikelPolitie helpt bij 112-inzet Kasteelstraat
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).