Politie helpt bij 112-inzet Kasteelstraat

- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie heeft woensdagavond rond middernacht geassisteerd bij het ambulancetransport van een vrouw in de Kasteelstraat.

Een vrouw moest om niet bekende redenen naar het ziekenhuis worden gebracht vanuit een bovenwoning. De hulpdiensten besloten geen beroep te doen op de brandweer voor het zogenoemde afhijsen. Twee agenten en twee ambulance-medewerkers hielpen de vrouw naar beneden via de trap en legden haar buiten op de gereedstaande brancard.

- Advertentie -

Woensdagavond om 22:47 uur gingen politie en brandweer naar een sportschool aan het Baskensburgplein. Daar zou mogelijk brand zijn, volgens een melding. De vrijwilligers van de post Olympiaweg doorzochten het pand en vonden niets. Na een half uur keerden ze terug naar de kazerne.

- Advertentie -
Vorig artikelBus op lijn 58 raakt aanhangwagen in Paul Krugerstraat
Volgend artikel63-jarige fietser gewond na aanrijding op Bloemenlaan Vlissingen
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).