Felle brand in schuurtje Nagelenburgsingel Oost-Souburg

- Advertentie -

OOST-SOUBURG – Een schuurtje van een woning aan de Prins Bernhardstraat is vanavond door een korte felle brand beschadigd geraakt.

Om 20.35 uur werd de brandweer met spoed naar de locatie van de brand gestuurd, het betrof een schuurtje van een woning aan de Nagelenburgsingel in Oost-Souburg.

- Advertentie -

Er kwam volgens omstanders veel rook bij de brand vrij. De toegesnelde brandweer had het vuur snel onder controle. Volgens getuigen zou het dak van het schuurtje van asbest zijn; of dit correct is, is niet bekend.

Update 22-11-2017, 23.00 uur – De PZC voert een buurman op die zegt dat een uit de hand gelopen kampvuur in de tuin de brand heeft veroorzaakt. De schuur zou volledig uitgebrand zijn.

- Advertentie -
Vorig artikelPeuter gewond op fietspad bij watertoren
Volgend artikelGemeente kondigt maatregelen aan voor jaarwisseling Middengebied
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.