Vrachtwagen rijdt zich vast op trottoir Boulevard Evertsen

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een transportmiddel van een steigerbouwbedrijf uit Middelburg heeft vanmiddag een stuk trottoir aan de Boulevard kapotgereden.

De wagen kwam daarbij vast te zitten en moest door een bergingsbedrijf worden losgetrokken.

- Advertentie -

Rond 16.00 uur bleken de stoeptegels niet bestand tegen het gewicht van het voertuig. Dat kwam vast te zitten in het onderliggende zand. De politie nam contact op met een bergingsbedrijf en lichtte de gemeente in.

Tegen 18.00 uur lukte het de wagen terug op het wegdek van de Boulevard Evertsen te krijgen met behulp van een kabel. Daarbij knapten nog enkele tegels.

Pas na meerdere pogingen geraakte de vrachtwagen los – © Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg

Een medewerker van de gemeente plaatste na afloop markeringen voor de voetgangers. Hij zei dat het trottoir morgen zou worden gerepareerd.

Volgens omwonenden gebeurt het vaker dat auto’s stoeptegels losrijden op deze plek, alleen was de schade nooit zo groot als vanmiddag.

- Advertentie -
Vorig artikel57-jarige vrouw gewond door aanrijding met bedrijfsbusje
Volgend artikelVier crossmotoren gestolen in Vlissingse wijk Paauwenburg
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).