Verwarde man gooit huisraad op straat in Vlissingen

- Advertentie -

VLISSINGEN – Vanmorgen vroeg is een 38-jarige bewoner van de Van Dishoeckstraat in Vlissingen aangehouden omdat hij zijn huisraad op straat gooide.

Tegen 04.00 uur vanmorgen kreeg de politie meerdere telefoontjes van omwonenden van de Van Dishoeckstraat omdat een flatbewoner zijn huisraad op straat aan het gooien was.

- Advertentie -

Volgens Willem-Jan Uytdehage, woordvoerder van de politie, klopten de agenten aan bij de 38-jarige man en gingen het gesprek aan, vervolgens is hij overgebracht naar het politiecellencomplex van gevangenis Torentijd. “In de ogen van de collega’s kwam de man verward over.” De man zal vandaag worden nagekeken door een GGD-arts.

Uytdehage laat weten dat de man voor nachtrumoer en het verkeerd aanbieden van zijn afval is aangehouden. De man zou vaker voor overlast hebben gezorgd in de straat.

Medewerkers van de gemeentereiniging hebben de huisraad van straat gehaald en de straat schoongemaakt.

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie betrapt illegale prostituees in Middengebied en Westerzicht
Volgend artikelVijf auto’s opengebroken in Middengebied Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.