Verwarde man gooit huisraad op straat in Vlissingen

© Google Maps

VLISSINGEN – Vanmorgen vroeg is een 38-jarige bewoner van de Van Dishoeckstraat in Vlissingen aangehouden omdat hij zijn huisraad op straat gooide.

Tegen 04.00 uur vanmorgen kreeg de politie meerdere telefoontjes van omwonenden van de Van Dishoeckstraat omdat een flatbewoner zijn huisraad op straat aan het gooien was.

Volgens Willem-Jan Uytdehage, woordvoerder van de politie, klopten de agenten aan bij de 38-jarige man en gingen het gesprek aan, vervolgens is hij overgebracht naar het politiecellencomplex van gevangenis Torentijd. “In de ogen van de collega’s kwam de man verward over.” De man zal vandaag worden nagekeken door een GGD-arts.

Uytdehage laat weten dat de man voor nachtrumoer en het verkeerd aanbieden van zijn afval is aangehouden. De man zou vaker voor overlast hebben gezorgd in de straat.

Medewerkers van de gemeentereiniging hebben de huisraad van straat gehaald en de straat schoongemaakt.

Vorig artikelPolitie betrapt illegale prostituees in Middengebied en Westerzicht
Volgend artikelVijf auto’s opengebroken in Middengebied Vlissingen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier