Politie betrapt illegale prostituees in Middengebied en Westerzicht

- Advertentie -

VLISSINGEN – ‘Nepklanten’ van de politie hebben gisteravond twee vrouwen op illegale prostitutie betrapt in het Middengebied en Westerzicht.

Agenten van de afdeling Vreemdelingenpolitie, Identificatie en Mensenhandel reageerden op recente advertenties waarin de vrouwen hun diensten aanboden. Ze gaven zich uit als klanten en maakten een afspraak. De resultaten van de controles worden aan de gemeente Vlissingen gerapporteerd. Die kan besluiten tot verdere actie. Zonder vergunning van de gemeente mag een huis niet als bordeel worden gebruikt.

- Advertentie -

Ook in Westkapelle lukte het de agenten om een afspraak met een vrouw te maken. Toen de ‘nepklant’ binnengelaten was, werden de vrouw en haar man verhoord.

Naast de vergunning let de politie op de mogelijke aanwezigheid van prostituees die minderjarig zijn, geen verblijfsvergunning hebben of gedwongen hun werk doen.

- Advertentie -
Vorig artikelBrandweer rukt tweemaal uit voor loze meldingen
Volgend artikelVerwarde man gooit huisraad op straat in Vlissingen
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).