Gewonde bij verkeersongeval met drie voertuigen op Sloeweg

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Drie auto’s zijn vanmiddag geborgen na een botsing op de Sloeweg bij Westerzicht, een 71-jarige man raakte gewond.

Kort na 14.00 uur raakten de personenwagens elkaar op het kruispunt van de Sloeweg en de Weijevlietweg. Daar hebben vaker ongevallen plaatsgevonden. Volgens een politiewoordvoerster reed een wagen het kruispunt op vanaf de Weijevlietweg om linksaf te slaan. De bestuurder verleende geen voorrang en botste op een voertuig dat uit de richting van de Sloebrug kwam. Het laatste voertuig raakte vervolgens de auto van een 71-jarige man uit Vlissingen. Die kwam tot stilstand tegen de betonnen rand van het tunneltje onder Sloeweg (foto onder).

De man is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Alle voertuigen moesten geborgen worden. Even na 14.30 kon het verkeer uit de richting van de Sloebrug weer gewoon rechtdoor.

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
Vorig artikelVijf auto’s opengebroken in Middengebied Vlissingen
Volgend artikelAgressieve Vlissinger (44) wil bankfiliaal niet verlaten
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier