Agressieve Vlissinger (44) wil bankfiliaal niet verlaten

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – Donderdagmiddag heeft de politie een agressieve man uit een bankfiliaal aan de Aagje Dekenstraat gezet en aangehouden.

Een medewerker van het filiaal belde tegen 17.00 uur de politie omdat een onbekende man het pand niet wilde verlaten. Tevens was de man erg agressief en bedreigde hij het personeel van de bank.

- Advertentie -

De agenten troffen een paar geschrokken medewerkers aan en ook een 44-jarige Vlissinger die de bedreigingen geuit zou hebben. Deze man is aangehouden en overgebracht naar een politiecel in Torentijd.

De agenten hebben een aangifte opgenomen van een van de medewerkers die daadwerkelijk bedreigd was. Ook is er een getuige gehoord die alles gezien en gehoord had. In de cel is de aangehouden verdachte gehoord over de aan hem tenlastegelegde feiten (bedreiging en huisvredebreuk).

Hij bekende alles. Omstreeks 22.00 uur is de man weer in vrijheid gesteld. Hij zal zich te zijner tijd voor een rechter moeten verantwoorden over de zaak.

- Advertentie -
Vorig artikelGewonde bij verkeersongeval met drie voertuigen op Sloeweg
Volgend artikelVrouw gewond na aanrijding Nieuwe Zuidbeekseweg
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.