Agressieve Vlissinger (44) wil bankfiliaal niet verlaten

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – Donderdagmiddag heeft de politie een agressieve man uit een bankfiliaal aan de Aagje Dekenstraat gezet en aangehouden.

Een medewerker van het filiaal belde tegen 17.00 uur de politie omdat een onbekende man het pand niet wilde verlaten. Tevens was de man erg agressief en bedreigde hij het personeel van de bank.

De agenten troffen een paar geschrokken medewerkers aan en ook een 44-jarige Vlissinger die de bedreigingen geuit zou hebben. Deze man is aangehouden en overgebracht naar een politiecel in Torentijd.

De agenten hebben een aangifte opgenomen van een van de medewerkers die daadwerkelijk bedreigd was. Ook is er een getuige gehoord die alles gezien en gehoord had. In de cel is de aangehouden verdachte gehoord over de aan hem tenlastegelegde feiten (bedreiging en huisvredebreuk).

Hij bekende alles. Omstreeks 22.00 uur is de man weer in vrijheid gesteld. Hij zal zich te zijner tijd voor een rechter moeten verantwoorden over de zaak.

Vorig artikelGewonde bij verkeersongeval met drie voertuigen op Sloeweg
Volgend artikelVrouw gewond na aanrijding Nieuwe Zuidbeekseweg
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier