Vrouw gewond na aanrijding Nieuwe Zuidbeekseweg

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – Vanmiddag is een 61-jarige bestuurster gewond geraakt na een aanrijding met een personenauto op de Nieuwe Zuidbeekseweg.

Om 12.25 uur gebeurde het ongeval op de Nieuwe Zuidbeekseweg. De bestuurster van de snorscooter, een 61-jarige vrouw uit Oost-Souburg, werd aangereden door een personenauto die vanaf het parkeerterrein Papegaaienburg de Nieuwe Zuidbeekseweg wilde oprijden.

- Advertentie -

Volgens de politie verleende de bestuurder van de personenauto, een 36-jarige man uit Vlissingen, geen voorrang aan het slachtoffer, met een botsing tot gevolg.

Het slachtoffer is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Vermoedelijk liep de vrouw een forse hoofdwond op tijdens haar val.

- Advertentie -
Vorig artikelAgressieve Vlissinger (44) wil bankfiliaal niet verlaten
Volgend artikelBrand in woning snel geblust
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.