Brand in woning snel geblust

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – De brandweer heeft zondagavond tegen middernacht een brandje geblust in een woning aan de Verlengde Bonedijkestraat.

De melding kwam binnen om kwart voor twaalf, waarop samen met de politie een bluswagen en ladderwagen van de kazerne aan de Stromenweg ter plaatse gingen. Deze waren opgeroepen voor een loze melding aan de Nieuwe Vlissingseweg en reden direct door naar de Verlengde Bonedijkestraat. Een tweede blusvoertuig, van de Vlissingse brandweer, kon al snel terug naar de post. Het incident was gemeld als keukenbrand.

- ADVERTENTIE -

De klus bleek simpel te klaren, er werd geblust met schuim, brandweerlieden gooiden een gehavend elektrisch kacheltje naar buiten. Ze ventileerden de woning. Volgens een buurman woont een vrouw in het pand, zij bleef ongedeerd.

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- ADVERTENTIE -