46-jarige Vlissinger aangehouden na vernielen autospiegels

- Advertentie -

VLISSINGEN – Politieagenten hebben in de nacht van vrijdag op zaterdag kort na middernacht in het Middengebied een 46-jarige man uit Vlissingen aangehouden op verdenking van vernieling van twee autospiegels.

De man wordt ervan verdacht van twee auto’s een spiegel te hebben vernield. De eigenaar van één van deze auto’s heeft hiervan aangifte gedaan, de ander moet nog aangifte doen. Aan de vernieling gaat mogelijk een al langer lopend conflict over geluidsoverlast vooraf.

- Advertentie -

De verdachte heeft bekend de spiegels te hebben vernield. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt. Daarna is hij in vrijheid gesteld. Hij mag zich t.z.t. voor de rechter verantwoorden.

- Advertentie -
Vorig artikelArrestatie na vondst mortierbommen Vlissingen
Volgend artikelZes aanhoudingen na vernielen autospiegels Oost-Souburg
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.