46-jarige Vlissinger aangehouden na vernielen autospiegels

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – Politieagenten hebben in de nacht van vrijdag op zaterdag kort na middernacht in het Middengebied een 46-jarige man uit Vlissingen aangehouden op verdenking van vernieling van twee autospiegels.

De man wordt ervan verdacht van twee auto’s een spiegel te hebben vernield. De eigenaar van één van deze auto’s heeft hiervan aangifte gedaan, de ander moet nog aangifte doen. Aan de vernieling gaat mogelijk een al langer lopend conflict over geluidsoverlast vooraf.

De verdachte heeft bekend de spiegels te hebben vernield. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt. Daarna is hij in vrijheid gesteld. Hij mag zich t.z.t. voor de rechter verantwoorden.

Vorig artikelArrestatie na vondst mortierbommen Vlissingen
Volgend artikelZes aanhoudingen na vernielen autospiegels Oost-Souburg
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier