Arrestatie na vondst mortierbommen Vlissingen

Eén van de shells die de politie aantrof. © Foto: Politie Zeeland-West-Brabant

VLISSINGEN – De politie heeft woensdag 13 december rond 18.30 uur drie dozen met zwaar vuurwerk in beslag genomen en een 22-jarige man uit Krabbendijke gearresteerd.

Tijdens een controle in Vlissingen van de 22-jarige automobilist uit Krabbendijke ontdekte de politie drie dozen met zwaar vuurwerk. De opschriften waren in een vreemde taal en daarom moet het vuurwerk onderzocht worden, maar de politie vermoedt dat het om shells (mortierbommen) gaat.

Vorig artikelMeisje (5) ongeval Sloeweg-Noord ook overleden
Volgend artikel46-jarige Vlissinger aangehouden na vernielen autospiegels
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier