Zes aanhoudingen na vernielen autospiegels Oost-Souburg

- Advertentie -

OOST-SOUBURG – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag rond 02.15 uur in de Buteuxstraat zes jongeren aangehouden op verdenking van vernieling van autospiegels.

De politie sprak met een inwoner van Oost-Souburg die had gezien dat iemand uit de groep jongeren op de Padweg een spiegel van een auto schopte. De man was daarna achter de groep jongeren aan gefietst en sprak hen aan. Tijdens de discussie die daarop ontstond, waarschuwden omstanders de politie.

- Advertentie -

Uit politieonderzoek bleek dat er op de Padweg meerdere auto’s stonden waarvan de autospiegel vernield was.  Hierop is het zestal aangehouden op verdenking van openlijke geweldpleging tegen goederen. Het gaat om vijf inwoners van Oost-Souburg van 15 (3x) en 16 (2x) jaar oud en om een 17-jarige jongen uit Middelburg.

De jongens hebben de nacht in de cel doorgebracht en worden zondag verhoord over hun aandeel in de vernielingen. De politie zet het onderzoek voort.

- Advertentie -
Vorig artikel46-jarige Vlissinger aangehouden na vernielen autospiegels
Volgend artikelVlissinger (19) in gezicht gestoken met glas
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.