Zes aanhoudingen na vernielen autospiegels Oost-Souburg

© Foto: Politieteam Walcheren via Facebook

OOST-SOUBURG – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag rond 02.15 uur in de Buteuxstraat zes jongeren aangehouden op verdenking van vernieling van autospiegels.

De politie sprak met een inwoner van Oost-Souburg die had gezien dat iemand uit de groep jongeren op de Padweg een spiegel van een auto schopte. De man was daarna achter de groep jongeren aan gefietst en sprak hen aan. Tijdens de discussie die daarop ontstond, waarschuwden omstanders de politie.

Uit politieonderzoek bleek dat er op de Padweg meerdere auto’s stonden waarvan de autospiegel vernield was.  Hierop is het zestal aangehouden op verdenking van openlijke geweldpleging tegen goederen. Het gaat om vijf inwoners van Oost-Souburg van 15 (3x) en 16 (2x) jaar oud en om een 17-jarige jongen uit Middelburg.

De jongens hebben de nacht in de cel doorgebracht en worden zondag verhoord over hun aandeel in de vernielingen. De politie zet het onderzoek voort.

Vorig artikel46-jarige Vlissinger aangehouden na vernielen autospiegels
Volgend artikelVlissinger (19) in gezicht gestoken met glas
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier