Brand in schouw Vincent van Goghlaan snel geblust

Archief-foto © 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Zaterdagavond was een brand in de schouw van een woning snel geblust. De brandweer rukte met spoed uit.

Zaterdagavond rond 21.30 uur rukte een hoogwerker en een tankautospuit van de Vlissingse vrijwillige brandweer met spoed uit voor een brandgerucht in een woning aan de Vincent van Goghlaan in Vlissingen.

Ter plekke bleek het te gaan om een brand in een schouw, de brand was echter al geblust toen de brandweer arriveerde. De brandweer heeft nog wel een nacontrole uitgevoerd in de woning. Er raakte niemand bij de brand gewond.

Vorig artikelHandhavingcontroles op te vroeg afsteken vuurwerk op Walcheren
Volgend artikelEerste melding Oudjaarsdag een feit in de gemeente Vlissingen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier