Eerste melding Oudjaarsdag een feit in de gemeente Vlissingen

De kaart met de eerste melding. © Foto: Goolge Maps

VLISSINGEN – Vanmorgen is de brandweer uitgerukt voor een buitenbrand aan de Vredehoflaan. Dit betrof de eerste melding op Oudjaarsdag.

Omstreeks 10.43 uur werd de brand gemeld. De meldkamer stuurde hierna de tankautospuit van de Vlissingse vrijwillige brandweer zonder spoed ter plaatse. De melding bleek echter loos alarm te zijn.

Alle 112-meldingen gerelateerd naar Oudjaarsdag zullen vandaag op een overzichtskaart worden gezet. (Zie de kaart hieronder).

Hoewel het pas vanaf vanavond 18.00 uur is toegestaan om vuurwerk af te steken, deden enkelen op Walcheren dit gisteren al. De politie hield gister controles in Oost-Souburg, Middelburg, Vlissingen, Arnemuiden, Meliskerke en Koudekerke. In totaal kregen 21 personen een bekeuring. In de meeste gevallen ging het om het te vroeg afsteken van vuurwerk. In twee gevallen betrof het illegaal vuurwerk (cobra’s). In een andere geval werd er bewust een brandje gesticht met vuurwerk.

Dertien maal hadden de verdachten een dusdanig jonge leeftijd leeftijd dat zij doorverwezen werden voor een HALT afhandeling. De andere kregen een boete opgelegd.

We houden u de gehele dag op de hoogte van de lopende calamiteiten in de gemeente Vlissingen. Volg ons via ons Twitter-kanaal voor live-updates tijdens grote calamiteiten.

Vorig artikelBrand in schouw Vincent van Goghlaan snel geblust
Volgend artikelBrand in ondergrondse container Vlissingen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier